BRUSHTHRONE, Hrvatska

BRUSHTHRONE
Donje Svetice 40  
Zagreb  
Hrvatska  
2383733  

BRUSHTHRONE

Kistovi za slikanje na prijestolju.

BRUSHTHRONE.COM  je digitalna platforma za promidžbu umjetnosti.  Cilj platforme je mnogobrojnim korisnicima interneta diljem svijeta približiti umjetnost. Dočarati  im na njihovim  računalima i pametnim telefonima istinski doživljaj obilaska umjetničke galerije sa rukom naslikanim slikama talentiranih umjetnika . U svaku sliku utkano je mnogo talenta , vještine , znanja i ljubavi . Tu umjetnost slikari iskazuju bojom na nekoj podlozi. Obično je to uljana boja na platnu napetom na drvenom okviru.

Užurbani način života često nas udalji od mnogih događanja koje nije trebalo propustiti. Sastavljamo si prioritete poslova koje moramo odraditi pa nam posjeta kulturnim događajima često promakne. Na digitalnoj platformi BRUSHTHRONE postavili smo stvari tako da se to ne desi. Na platformi su galerije slika intrigantnih naziva i sadržaja. Doživljaj gledanja slika isti je kao u zidanim galerijama sa razlikom što svaku sliku možete promatrati sami bez da Vas ometaju drugi posjetitelji. Vi ste VIP posjetitelj u svakoj našoj galeriji. Svakoj slici možete se približiti ili udaljiti od nje . Možete ju gledati neograničeno dugo vremena. Strelicama za navigaciju možete se kretati od slike do slike ili kružno po galeriji. Kada ste pregledali jednu prostoriju uđite u drugu i isto tako u miru razgledajte svaku pojedinu izloženu sliku.

Ako slučajno propustite izložbu u vrijeme kada se je održavala neće biti jako veliki problem , svakako ju pogledajte u povijesti. Galerije smo dizajnirali tako da slike ostaju na istom mjestu gdje su bile i u vrijeme kada se je održavala izložba.